II JORNADA DE FORMACIÓ: " Los buenos tratos y la promoción de la resiliencia infantil como pilares del trabajo en la red"

" Los Buenos tratos y la promoción de la resiliencia infantil como pilares del trabajo en red"Data: 25 de juny de 2008Hora: 9:30 a 13:30hLloc: Sala Ernest Lluc. Seu del Districte de Ciutat Vella.Plaça Bonsuccés 3, Sala d´ActesPresentació:L´Equip Tècnic de la Xarxa Xafir proposa la realització d´aquesta sessió amb l´objectiu de donar elements comuns a tots els professionals de la xarxa.Adreçat a:Professionals de la Xarxa Xafir.Objectius:

  • Afavorir les bones pràctiques de treball de casos entre serveis i professionals.
  • Sentar les bases per a crear una xarxa de coordinació entre els equips de professionals que treballen amb la població d´infants en risc i alt risc social.

Ponent:Jorge Barudy Labrin, neuropsiquiatra infantil i terapeuta familiar. Viu a Espanya des de fa uns anys.Fundador i Director dels centres EXIL ( Centre mèdic psicosocial per a exiliats i víctimes de la violència ) de Barcelona i de Brusel.les.Autor de diversos llibres:

  • " El dolor invisible de la infancia: una lectura ecosistemica." Paidos (1989).
  • "Maltrato infantil. Ecología social: prevención y reparación. Galdoc (2000).
  • "Los buenos tratos a la infancia. Parentalitat, apego y resiliencia". Gedisa (2006).

Coordinació:Mati Sanuy i Teresa PastoInscripcions:Us adjuntem el full d´inscripció. L´aforament és limitat . Les places s´assignaran per rigorós ordre d´inscripció.

+ Notícies