MARES I FILLS : La importància del vincle afectiu més enllà de les cultures

La Dra. Marta Sadurní

És professora Titular de Psicologia Evolutiva al Departament de Psicologia, Facultat d'Educació i Psicologia. Universitat de Girona. Especialista en Psicologia Clínica i psicoterapeuta. A l'actualitat és la directora del Laboratori de Vincle Afectiu i Desenvolupament Humà, grup de recerca especialitzat en l'estudi de la teoria del vincle afectiu iniciada per John Bowlby (attachment theory) i els efectes dels aferraments en el desenvolupament humà. També és co-directora del Màster de Formació en Psicoteràpia Psicoanalítica organitzat per la UdG i l'Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica.

L'any 2013 ha assumit la Presidència de l'Associació Catalana de Psicologia Clínica-Evolutiva i Psicoteràpia del vincle afectiu. L'Associació vetlla perquè es comprengui la importància d'entendre la integració de la psicologia clínica i evolutiva i la importància de tenir en compte la importància dels aferraments en el desenvolupament de les persones i en la gènesi d'alguns trastorns mentals i de comportament. L'Associació contempla el projecte M.I.M.A un projecte de recerca social que cerca dissenyar i aplicar programes de competència parental i millora de les relacions afectives posant especial atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat.

Es co-autora del llibre "El desarrollo de los niños paso a paso" i del llibre "Vincle Afectiu i Desenvolupament Humà" ambdós publicats per la editorial UOC.

 

Inscripció obligatòria-Aforament limitat

Clica i fes la teva inscripció on-line!

http://goo.gl/forms/bvPZwE09VC

Dilluns 22 de juny 2015

de 9.30 h. a 13 h

Lloc: Centre Cívic Drassanes

c/ Nou de Rambla 43 tel. 93 441 22 80

 

+ Notícies